az a kritika

2017.11.28. 13:08

amit ígértem, nem marad ám el :)

csak nem nagyon van időm itt sem, otthon meg nem kapcsolok gépet.

de nincs elfelejtve, gyűjtöm az ihletet és jön a nagy eReSTé könyvesdi.

a múlt hét volt az első a sorban, amikor az új koncepció szerint edzettem. hétfő futás, kedd, fallabda, szerda spinning, csütörtök pihenő, péntek, futás, szombat, pihenő, vasárnap úszás és szauna.

a spinningen még mindig kiköpöm a belem, de legalább már 70%-ban aktív részese vagyok az óráknak. alakulni fog ez, jó lesz ez, én érzem. és az oktató :D

a úszás is mókás, azt is élvezem, kicsit olyan nyuggeres, meg más szinten pörög, mint mondjuk akár a futás is. leginkább a pár hete a fallabdán történt, falhozvágás miatt jutott eszembe, hogy esetleg jó lehet a vállamnak. illetve,  mint alakformáló sport se rossz, hiszen amúgy felső testre nem edzek, mert nem bírok a terembe odaállni egyik gép elé sem, valahogy viszolygok tőle. szóval az úszás is mozgás, jól érzem magam, meg a szauna miatt nagyon jó, mintegy levezetés a hét végére, meg tisztulás is.

szóval az első komplett hét az új edzésekkel. a konkulúzió? szar dolog éhesnek lenni, pedig nem éhezek, sőt. de nagyon jó érzés, hogy minden nap új élmények érnek, jobban ura vagyok a testemnek, látni, ahogy a rút kiskacsából, egészen szép férfivá válok. de messze még a cél, vagy annak mondott valami. a lényeg, hogy jól érzem magam, egészséges dolgot művelek és közben kikapcsol az agyam a napi szarokból, meg a válásról.

visz lát

A bejegyzés trackback címe:

https://motki.blog.hu/api/trackback/id/tr5113400405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása