úristen

2012.03.20. 21:44

de szar volt XD

hirtelen támadt ötlettől vezérelve, édes hármas mozidélutánt szerveztünk KisFüleki, Béla + én. Kriszta visszamondta, persze Anikó is talált kifogást, így aztán trióban nyomtuk. te szent ég mekkora szar volt. a még ma is bosszantóan gyönyörű Júlia Roberts játéka vitt némi szín abban a 1,5 óra szenvedésbe, amit a tükröm, tükröm című borzalom jelentett. hófehérkébe kb. annyi élet volt, mint egy hároméves királykisasszonyban, a főleg szépségével, vagy ha férfiasak akarunk lenni, a sármjával hódítani akaró herceg, inkább volt rejtőzködő hermafrodita, mint hiteles herceg. a történet emlékeiben sem hozott vissza semmit gyermekkorunk jobbakat látott meséjéből. mondom, egyedül szép Júliánk volt, aki valamit hozzátett a sztorihoz, de ő is mit keres egy ilyen szarban, mikor Ő Erin Brockovich. ez viszont egy szar volt. először azt hittem rosszul hallok, mikor KisFülekiből a film után kibukott, hogy ez mekkora egy trágya  volt. ez nagy szó, a filmeket nagyüzemben fogyasztó KF-től. Béla az életben nem jön velünk moziba, az tuti biztos. nem térek magamhoz, szinte még most sem, nem is tudom mi volt a mélypont. a hercegből kutyává válás, vagy a film végén a hófehérke által előadott annyira láthatóan utószinkronos éneklős, törpékkel táncolós borzalom.

viszont megdöbbentő, hogy Júlia mennyire egyben van. van mimikája, vannak szép kis ráncocskák az ajkai körül, van homlokránca, a nyaka is kicsit már elfáradt, és vállalta, szinte élvezte, hogy genyáskodhat és lejátszhat mindenkit a vászonról. mondjuk mondom, nagy színészi teljesítmény nem kellett hozzá, mindenki más annyival szarabb volt, hiába volt néhány arcról ismertebb karakterszínész.

A bejegyzés trackback címe:

https://motki.blog.hu/api/trackback/id/tr444329346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása